Solutii de backup de date

Solutii de backup de date

Prin intermediul abonamentului de Externalizare a serviciilor IT, Thera Computers Systems va pune la dispozitie solutii diverse de realizare de backup a datelor care va protejeaza datele in caz de dezastre sau de pierdere in urma unui alt eveniment.

Aceste solutii au fost testate de catre tehnicienii nostri de-a lungul timpului astfel incat acum putem oferi solutii optime adaptate bugetului si nevoilor dvs.

Orice companie ar trebui sa dispuna de un copie de rezerva a datelor importante astfel incat datele pierdute sa fie usor restaurate.

In functie de cerintele clientului backup-ul de date se poate realiza zilnic, saptamanal sau lunar. Detinem solutii pentru realizarea de backup de date de la solutii simple pana la solutii complexe de stocare a datelor.

Momentan solutiile noastre de backup date se adreseaza doar clientilor cu care incheiem si un abonament de service sau externalizare, astfel incat tehnicienii nostri sa poata controla cu usurinata functionalitatea acestora.

Soluţii de stocare cu acces din reţea

Pentru domeniul media, al supravegherii, al imagisticii medicale, al partajărilor de fişiere de utilizator, al directoarelor personale şi pentru alte domenii de aplicare care necesită gestionarea eficientă şi centralizată a stocării de date de tip fişier.

Ce inteleg anumiti utilizatori prin backup de date?

De foarte multe ori o parte din utilizatori inteleg gresit notiunea de backup, aceea de a muta datele de pe un hard pe altul.

Backup insemna sa faci o copie a datelor pe care poti sa le folosesti ulterior in cazul in care nu mai poti accesa datele de pe hard disck-ul primar.

Deci backup nu inseamna sa mutam datele dintr-o parte in alta ci sa facem cat mai multe duplicate ale datelor respective.

O alta situatie des intalnita este cea a “backup-ului de date” care se face pe acelasi HDD.

O operatiune de acest gen, in care datele sunt copiate de pe partitia C pe partitia D este aproape inutila, deoarece sunteti in continuare expusi riscului.

Daca hardul se strica veti pierde datele de pe ambele partitii si astfel va fi nevoie de servicii de recuperare de date pantru a reintra in posesia datelor.

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  cf7captchaRegenerate Captcha

  error: Continut PROTEJAT !!!
  Call Now Button